ПОДАРИ УСМИВКА

 ПОДАРИ УСМИВКА

1. Начало на проекта: 12.12.2016 г.

2. Участници в проекта: ученици от специалностите от IX до XII клас на специалностите Моден дизайн и Конструиране, моделиране и технология на облекло от текстил.

Проектът е създаден по идея на ръководителя инж. Ангелина Гюрова /старши-учител по специални дисциплини/и с желанието на учениците от XII а клас. Към тях се присъединяват IX б и  Xа клас. Главната цел на проекта е: Проектиране и изработване на детско облекло за първа и втора възраствова група от текстилни материали останали от настили за благотворителни цели. В проекта се реализират образователни и възпитателни цели, които са основни в образователно-възпитателния процес. Проектът е отворен за всички желаещи да се включат и първият модул е насочен към децата от ЦДГ в село Хитрино.

 Приключи Модул III-ти на проекта, в който Ха клас пита ”Подари ли мартенска смивка?”, с което ви напомнят, че ако не сте подарили усмивка през този месец, все още имате време да го направите......... и не на последно място Ха клас стоплиха с усмивки десетки детски сърчица, накараха ни да сме горди с тях и ни показаха, че не е толкова сложно ... трябва ти само едно голямо и добро сърце, готово да дари усмивка.

 грамота         10а